Mindkét oldalon színesek az elemek?

Az egyszínű és az egyoldalas famintás elemeknek csak a külső oldala festett, a belső oldala védőlakkal kezelt, halványszürke színű bevonatot kapott. Mivel az acéllemez horganyzott bevonattal is rendelkezik, ezért a rozsdagátlás hosszútávon garantált.

Amennyiben mindkét oldalon festett kerítéselemeket szeretne, úgy válasszon a PRÉMIUM vagy a kétoldalas famintás elemeink közül. Ezeknek mindkét oldala ugyanolyan színű lesz, az Ön által kért színben.

Hogyan tudom leadni a megrendelésem?

Rendelést jelenleg kizárólag emailben, vagy személyesen a telephelyünkön tudunk felvenni. Ha már kért tőlünk árajánlatot és rendelni szeretne, egyszerűen csak válaszoljon arra az emailre.

Ha nem kért árajánlatot és tudja a pontos méreteket, akkor írjon nekünk egy emailt az ertekesites@renovashop.hu címre, vagy jöjjön be hozzánk nyíregyházi telephelyünkre.

Házhoz is szállítják az elemeket?

Igen, igény szerint házhoz is tudunk szállítani. Ezt saját járművel, gyűjtőfuvaros szállítással tudjuk megoldani, előre egyeztetett időpontban. A házhozszállítás költsége egységesen 6.900 Ft Magyarország területén.

Hol tudom megtekinteni az elemeket?

Jelenleg országszerte 9 nagyvárosban tekinthetőek meg az elemek.

Nyíregyházi telephelyünkön – a Kinizsi Pál utca 3. szám alatt – nyitvatartási időben bármikor szívesen állunk rendelkezésére.

Partnerhálózatunk üzleteiben is elhelyeztünk kiállított mintadarabokat, ezek is nyitvatartási időben tekinthetőek meg (üzletenként változó). Az adott üzlet címéhez és elérhetőségéhez kattintson a megfelelő linkre:

 1. Matracdepó Debrecen
 2. Matracdepó Eger
 3. Matracdepó Miskolc
 4. Matracdepó Győr
 5. Matracdepó Székesfehérvár
 6. Matracdepó Szolnok
 7. Matracdepó Veszprém
 8. Matracdepó Budapest

Kivitelezést is vállalnak?

Gyakran kapjuk meg ezt a kérdést is, de sajnos kapacitás hiányában nem tudunk kivitelezést vállalni. A kerítéselemeket egyébként bárki egyszerűen és gyorsan felszerelheti, hiszen csak csavarozni kell azokat.

Hogyan tudok árajánlatot kérni?

Az ajánlatkérés menete nagyon egyszerű:

 1. Kattintson ide, vagy a piros árajánlatkérés gombra a jobb felső sarokban.
 2. A mezők kitöltésével kérje egyedi árajánlatunkat.
 3. Az ajánlatot maximum 2-3 munkanapon belül elkészítjük és elküldjük az Ön által megadott email címre.

Hogyan lesz tartós a kerítésem?

Az általunk forgalmazott acél kerítéselemek alapanyaga horganyzott és festett acéllemez, ezáltal kitűnően ellenáll a víznek, párának, ugyanakkor egy nem megfelelően kezelt, rozsdás fogadó szerkezetről, zártszelvényről átveheti a rozsdát.

Éppen ezért a felszerelés előtt nagyon fontos a fogadó vasszerkezet megfelelő előkészítése, esetleg cseréje.

Milyen méretben rendelhetőek az elemek?

Hossz: A minimálisan rendelhető hossz 50 cm, míg a maximális 220 cm. Ennél hosszabbat se szállítás, se szerelés szempontjából nem érdemes gyártani.

Szélesség: Az elemek szélessége profiltól függően 11.5 cm (trapéz végű) vagy 11.8 cm (íves végű). Bizonyos mértékű (1-1.5 mm) méretbeli különbség előfordulhat az elemek szélessége között.

Milyen vastagok a kerítéselemek?

Az egyoldalon festett egyszínű, az egyoldalon festett famintás és a kétoldalon festett famintás kerítéselemek 0.5 mm vastag acéllemezből készülnek, míg a PRÉMIUM elemek 0.57 mm-esből.

Milyen gyakran kell újrafestenem az elemeket?

Röviden a válasz: soha!

Az acél kerítéselemek olyan bevonattal gördülnek le a gyártósorról, amely hatására akár 10-15 éven keresztül is eredeti színében pompázik majd a kerítés. Önnek nincs más dolga, mint pihenni és élvezni a napsütést (kerítésfestés helyett).

Van valamilyen minimális megrendelési mennyiség?

Minimális mennyiség nincs, de a rendeléseket mennyiségük alapján 3 sávba soroljuk:

 • 1-49 lécfolyóméter között bruttó 5.000 Ft kismennyiségi felár kerül felszámításra
 • 50-99 lécfolyóméter között bruttó 2.500 Ft kismennyiségi felár kerül felszámításra
 • 100 lécfolyóméter felett nem számítunk fel felárat

Hogyan lehet felszerelni az acél kerítéselemeket?

Átlátható: A leggyakoribb felszerelési mód. Általában 2-3 cm-es közökkel szokták felszerelni a kerítéselemeket, így egy klasszikus, mutatós kerítés lesz a végeredmény.

Nem átlátható: Ha a kertjében inkább el szeretne rejtőzni a kíváncsi tekintetek elől, akkor akár átláthatatlanra is szerelheti a kerítéselemeket. Ilyenkor nincs köz két léc között, hanem szorosan egymás mellé vannak felszerelve.

Vízszintes: Természetesen vízszintesen is felszerelhetőek a kerítéselemek. Ilyen esetben egy kevés átfedést számolunk rá a hosszra, hogy szép folytonos legyen a kerítés. A 220 cm-es maximum hossz itt is érvényes, ezért ha két oszlop között ennél nagyobb a távolság, akkor több rövidebb elemmel számolunk majd.

Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelésem?

Az előleg beérkezésétől számítva nagyjából 4-6 hét alatt érkeznek meg Önhöz a megrendelt elemek. Ez magában foglalja a számolás, gyártás, fuvarozás és házhozszállítás idejét is.

Milyen karbantartást igényelnek az elemek?

A kerítéselemek kialakításánál kifejezetten ügyelünk arra, hogy teljesen csapadék, vihar és napsugárzás (UV) ellenálló legyen a kerítés. Önnek nincs más dolga, mint megfelelően felszerelni a “léceket”.

Mire használhatom még az acél kerítéselemeket?

Az elemek nem csak kerítésként, hanem árnyékolók, pergolák vagy kocsibeállók készítéséhez is felhasználhatóak. Esetleg megfelelő lehet még állattartó épületek válaszfalaként, vagy terménytárolók kialakításánál, ahol a szellőzés alapkövetelmény.

Természetesen ezek kialakításánál mindig figyelembe kell venni az elemek teherbírását és úgy megválasztani a támasztás, felfogatás sűrűségét.

Kerítésrendszereket is forgalmaznak?

Jelenleg csak a kerítéselemeket – és természetesen az elemekhez passzoló csavarokat – értékesítjük, azonban éppen fejlesztés alatt van egy horganyzott, hegesztést nem igénylő rendszer, ami alkalmas lesz családi és ipari felhasználásra egyaránt. Egyelőre sajnos kerítésrendszerek gyártásában, oszlopok építésében és kivitelezésben nem tudunk segíteni.