• Kedvezményezett neve: SPECIÁL KONTAKT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Fejlesztés tárgya, célja: A SPECIÁL KONTAKT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2000 márciusában alakult 100 %-ban magántulajdonú vállalkozásként. A cég nyíregyházi székhelyű. Jelen fejlesztés célja az alapanyagok választékának bővítése, a lakosság szélesebbkörű kiszolgálhatósága érdekében.
  • Visszatérítendő hitel összege: 100 000 000 Ft

Komplex, modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztés a Speciál Kontakt Kft-nél

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03237

  • Kedvezményezett neve: SPECIÁL KONTAKT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Fejlesztés tárgya, célja: A SPECIÁL KONTAKT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2000 márciusában alakult 100 %-ban magántulajdonú vállalkozásként. A cég nyíregyházi székhelyű. Jelen fejlesztés célja eszközparkunk modernizációja, korszerűsítése, továbbá komplex cégfejlesztés.
  • Szerződött támogatás összeg: 65 132 150 Ft
  • A projekt tartalmának részletes bemutatása: A projektben tervezett fejlesztendő tevékenység: 25.12 – Fém épületelem gyártása. A pályázat olyan eszközöket szeretnénk beszerezni, amelyek a fém épületelemek gyártását modernizálják, könnyítik, a termelés hatékonyságát elősegítik. Az automatizált gépek beszerzésével jelentősen csökken a gyártási idő a kerítéselemek tekintetében, ezáltal növelve a cég hatékonyságát és teljesítőképességét. A gyártási idő csökkenése nagyban elősegíti az új piaci lehetőségek kihasználását, amely növelheti a cég versenyképességét. Az eszközbeszerzés mellett napelemes rendszer telepítése is megtörténik a pályázat keretein belül. A beruházási elemek mellett munkahelyi képzés, tanácsadás is megvalósul, tehát komplex cégfejlesztést hajtunk végre. A projekt megvalósításának fő célja a minél magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtása.
  • A projekt befejezési dátuma: 2022.09.30.

 

További információ kérhető:
Baloghné Székely Andrea
Telefonszám: 06/70-946-09-60
E-mail cím: andrea@renovashop.hu